Bağışta Bulunmak İstiyorum

Hastanemiz kurulduğu günden itibaren kendisini hızla yenileyen bir yapıda hizmet vermektedir. Hızla gelişen sağlık sektöründe doğan ihtiyaçlar ve hastalarımızın artan hizmet beklentileri bizimde buna uyum sağlamak için çok daha fazla çaba göstermemizi gerekli kılmaktadır.

Genel standartlarımızı koruyabilmek amacıyla hasta odası yenilemelerimizi bağış yoluyla yapamıyoruz ancak hastanemizin iyileştirilebilmesi amacıyla yapacağınız tüm maddi ve ayni yardımlar bize güç verecektir. Yapacağınız tüm yardımlar için bizimle irtibata geçtiğiniz takdirde size çeşitli önerilerde bulunabiliriz.

Bu kapsamda yapacağınız tüm bağışlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

BAŞHEKİMLİK

Bağışta bulunmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz... Yıldız(*) Konan Alanların Doldurulması Zorunludur.