DEÜ Hastanesi’nin sevilen çalışanı Özler Dündar gözyaşları ile sonsuzluğa uğurlandı

özler1


Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi ailesi, 15 yıldır kuruma hizmet veren Özler Dündar’ı genç yaşta kalp krizi sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Nükleer Tıp Anabilim Dalı’nda görev yapan, güler yüzlü ve sevecen kişiliği ile yalnız kurum mensuplarının değil, hasta ve hasta yakınlarının da büyük sevgisini kazanan poliklinik sekreteri Dündar, geçirdiği rahatsızlık sonucunda tedavi gördüğü DEÜ Hastanesi’nde 42 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Özler Dündar, 21 Kasım 2017 Salı günü; başta ailesi, sevenleri, DEÜ Hastanesi yöneticileri, bölüm hocaları, akademisyenler ve çalışanlar tarafından İnciraltı Sağlık Yerleşkesi’nden gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Vefatı ile Sağlık Yerleşkesi’ni yasa boğan merhumenin cenazesi, Bayraklı Taşkent Camii'nde kılınan öğlen namazını takiben Bornova Mezarlığı’na defnedildi.


Dündar’ın büyük acısı ile sarsılan çalışma arkadaşları duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:
“Özler Dürdar, çalışkan, güler yüzlü, merhametli, empati kurarak sağladığı çözüm odaklı yaklaşımları ile Nükleer Tıp Anabilim Dalı ailesinin çok değerli bir üyesiydi. Ani vefatı ile bizleri ve ‘Hastalarım’ diye hitap ettiği hastalarımızı derin üzüntüye boğdu. Yardımsever ve sevgi dolu davranışları ile hastalarımıza her zaman çok özen gösterir, en iyi şekilde karşılar ve uğurlardı. Özler’imize Allahtan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Nükleer Tıp Ailesi olarak onu çok özleyeceğiz. Nükleer Tıp Özler’siz sessiz ve kelimeler yetersiz.”

satin alma logoo 1  satin alma logoo  cocuk hastanesi kalite tup bebek labaratuvar   hasta haklari arpaboyu

İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Balçova
Adres: Mithatpaşa cad. no 1606 inciraltı yerleşkesi 35340 Balçova / İzmir
Telefon: +90 (232) 412 22 22
Faks: +90 (232) 412 97 97