Doğdukları Kente En Anlamlı Armağan

icsayfa 1

 

Açılışta konuşan Dokuz Eylül Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mete Edizer; Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi adına, Diyaliz Ünitesinin özveri ile çalışan Hocaları ve Hemşireleri adına teşekkürlerini sundu.

Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik ise yapılan anlamlı destek için hayırsever çifte teşekkürlerini sunarken hizmet kalitesini yükselten böyle katkıların çok değerli olduğunu belirtti. Her şeyin hükümete yüklenmemesi gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Çelik, önümüzdeki yıllarda bu tür katkıların gelişmesi gerektiğine değindi.

Açılışta konuşan Hayırsever İşadamı Ergun Seval ise, İzmir Karşıyakalı olduğunu söyleyerek; “ Ne zamandır doğduğumuz kente bir katkıda bulunmak istiyorduk. Diyaliz, Ülkemizde giderek artan bir ihtiyaç. Aile arasında konuşarak böyle bir bağış yapma kararı aldık. Manevi değeri bizim için çok yüksek olan bu desteğin bizden sonra gelen torunlarımıza örnek olmasını diliyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bize bu fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Bize çok yardımcı oldular, adeta kucak açtılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Eşi Reyhan Seval ise , “ Uzun zamandır böyle bir bağış yapmayı düşünüyorduk, kısmet doğduğumuz şehreymiş” dedi.

 

 

 

icsayfa3 

 

 

Ergun – Reyhan Seval çiftinin sahibi olduğu Er-kim İlaç Şirketi’nin Genel Müdürü Dr. Sabri Öncel’de düzenlenen törende hazır bulundu ve duygularını şöyle ifade etti; “ Seval Ailesi böylesi bir bağışta bulunmaktan çok gurur duydu. Başhekimimiz Prof. Dr. Mete Edizer’in çok değerli katkılarıyla Hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunularak şifa dağıtılacak olmasından çok mutluyuz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. ”

Ergun ve Reyhan Seval çifti tarafından, yaklaşık 1 milyon TL yatırım ile yenilenen Diyaliz Merkezi’ne toplam 18 diyaliz cihazı, monitör ve yatak bağışlandı. 1991 yılından bu yana hizmet veren Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Diyaliz Merkezi; 13 hemşire, 3 personel, 1 temizlik personeli, 1 asistan hekim, 1 sorumlu öğretim üyesi ve 1 yönetici öğretim üyesi ile hastane içinde ve dışında özellikli hastalara diyaliz hizmeti veriyor.

Toplamda 700 metrekare alanda hizmet veren merkez, günde yaklaşık 60-65 hastaya şifa dağıtıyor. Yapılan bağış ile eski cihazların kullanımına tamamen son verilirken, kalite standartları bakımından akredite olan Merkezin, özellikli hastalara çok daha modern ve kaliteli hizmet sunacağı belirtildi.

 

icsayfa4

satin alma logoo 1  satin alma logoo  cocuk hastanesi kalite tup bebek labaratuvar   hasta haklari arpaboyu

İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Balçova
Adres: Mithatpaşa cad. no 1606 inciraltı yerleşkesi 35340 Balçova / İzmir
Telefon: +90 (232) 412 22 22
Faks: +90 (232) 412 97 97