Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi çalışanları Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen bowling turnuvasında buluştu.

Hemşirelik mesleğinin zorlukları karşısında hem moral depolamak hem de stres atmak için Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bowling turnuvası, renkli anlara sahne oldu. Turnuvada toplam 30 takım yarışırken; turnuvaya katılanlar, kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışmada keyifli dakikalar yaşadılar.

borling etkinligi deü hastane

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan 150 yarışmacı labutları devirmeye çalışırken, aileleri de onları heyecanla izledi ve mücadelelerine gönülden destek verdi. İlk turun sonunda, gruplarında en yüksek puanı alan takımlar yarı finale yükselmeye hak kazandı. Turnuvanın finalinde Nöroloji Servisi, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi, Kan Bankası, Acil Servis ve Koroner Yoğun Bakım Ünitesi ekipleri karşı karşıya geldi. Finalde mücadele eden ekiplerden Nöroloji Servisi’nin “Star” takımı şampiyonluk kupasını kucaklarken, turnuvanın ikincisi Acil Servis, üçüncüsü Kan Şahinleri takımı oldu.

borling etkinligi deü hastane

Hemşirelerin hem yorgunluk attığı hem de aralarındaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirdiği yarışmada, turnuvada dereceye girenler kupalarıyla evlerine dönerken, dereceye giremeyenler bir dahaki turnuva için şimdiden hazırlık yapmaya karar verdiler. Turnuva bitiminde konuşan Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Uzm. Hem. Ebru Melek Benligül; bu tür organizasyonların sağlık çalışanlarının ekip ruhuyla birleşmesini sağlarken; aidiyet ve bağlılık duygusunu güçlendirmesi, çalışanların motivasyonunu arttırması açısından önemine dikkati çekerek, turnuvanın düzenlenmesine katkı sunan ve katılan tüm meslektaşlarını kutladı.

 

Etkinliğimizin fotoğraflarına facebook hesabımızdan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/deuhastanem/

satin alma logoo 1  satin alma logoo  cocuk hastanesi kalite tup bebek labaratuvar   hasta haklari arpaboyu

İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Balçova
Adres: Mithatpaşa cad. no 1606 inciraltı yerleşkesi 35340 Balçova / İzmir
Telefon: +90 (232) 412 22 22
Faks: +90 (232) 412 97 97